h1

Caixes plenes d’art…

05/09/2009

Aquest treball “Tres caixes plenes d’art: Tàpies, les textures i els materials de l’entorn. Miró, els símbols i els colors.  Picasso, els sentiments i les emocions” ha estat realitzat gràcies a una Llicència d’estudis retribuïda pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, durant el curs 2008-09.

Caixa TapiesaUn dels propòsits era la compil·lació de recursos, idees i propostes per a treballar un eix temàtic de cada un dels artistes proposats, dins l’educació infantil.


Aportar i facilitar recursos, suggeriments i exemples dels tres artistes als/a les mestres d’educació infantil interessats en treballar d’una altra manera el llenguatge plàstic a l’escola.


Havia de trobar una manera de fer arribar les tres caixes a tothom  interessat, m’entristia pensar que podien omplir-se de pols en el fons d’un armari, després del temps, el pressupost i la il·lusió amb que les he realitzat.

Els símbols i els colorsAmb la creació d’aquest bloc i  de la seva actualització es mantindran vives. Per altra banda,  espero poder incloure aportacions i valoracions de companys/es per omplir encara més les caixes.Els sentiments i les emocions

Anuncis
%d bloggers like this: